** Fundashon Ambulans Deseo Korsou**
 

De ambassadeurs van FADK

 

'Alles waar je minder van hebt, wordt meer waard'


"Zo is het ook met tijd. Daarom is het zo mooi dat Fundashon Ambulans Deseo Korsou alles doet om juist die laatste waardevolle tijd op een memorabele manier te vullen. Dit zorgt ervoor dat er nog laatste herinneringen verzameld kunnen worden en kan eraan bijdragen dat het naderende afscheid dragelijker wordt.

Het kleine Caribische broertje van Stichting ambulancewens is nog niet zo lang geleden opgericht en daarom is alle aandacht voor deze stichting welkom. 

Hoe meer mensen bekend zijn met het werk van Fundashon Ambulans Deseo Korsou, hoe groter het bereik kan worden en hoe meer laatste wensen vervuld kunnen worden.

Ik draag de stichting een warm hart toe en vertrouw erop dat we er met alle betrokkenen een succes van zullen maken!”


 Astrid Tiggelaar, 

Officier van Justitie, Openbaar Ministerie Curaçao

'Er kan een moment komen in je leven .........'  


"Dat je nog maar één wens hebt. Vaak zijn dit hele kleine simpele dingen die je, in tijden van goede gezondheid, heel vanzelfsprekend vond. Zoals de bruiloft van je kind bezoeken. Of met de hele familie naar het weekendhuis in Westpunt.

Als dokter van het Curaçao Medical Center kom ik regelmatig in aanraking met mensen die aan het einde van hun leven zijn gekomen. Na een traject met veel behandelingen is nu het moment gekomen waarbij kwaliteit van leven voorop komt te staan. Gewoon een dag iets leuks doen en even alle nare dingen vergeten.

Als het onmogelijk is geworden om dit zelf te organiseren omdat er bijvoorbeeld hulp van een verpleegkundige nodig is, kan de stichting Fundashon Ambulans Deseo Korsou helpen. Daar kan geen enkel medicijn tegenop en daarom ondersteun ik deze stichting van harte. Het is voor ons eiland een geheel nieuwe stichting en de enige die dit soort dingen mogelijk maakt.

Ik heb de initiatiefnemers leren kennen als hardwerkende mensen met een groot hart. Het is dan ook een eer om ambassadeur te mogen zijn voor deze prachtige stichting.

Ik hoop dat veel wensen in vervulling zullen gaan.

Dokter Marlous Steeghs
Curaçao Medical Center

'Een helpende hand voor een laatste wens'


Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) helpt mensen om hun laatste wens in vervulling te laten gaan. Samen mogelijk maken dat die persoon nog een keer datgene kan doen, zien of beleven wat hij of zij wil, hoe mooi is dat? Ik heb diep respect voor al diegenen die zich inzetten om dit mogelijk te maken.

Hulp bieden in moeilijke situaties is iets waar wij als Defensie en Kustwacht in het Caribisch gebied mee bekend zijn. Ik zie dagelijks hoe belangrijk het is dat je op andere mensen kunt rekenen als je het moeilijk hebt.

De stichting FADK is een jonge organisatie die hulp nodig heeft om bekendheid te krijgen voor de nodige donaties om de laatste wensen van mensen te kunnen realiseren. Ik wil hier graag mijn bijdrage aan leveren. Ik draag de stichting een warm hart toe en hoop dat er nog vele wensen in vervulling mogen gaan.

Frank Boots

Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied

Tevens Directeur Kustwacht in het Caribisch gebied
 


 

E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn